Leveringsvoorwaarden

Verzendkosten

Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €10,- binnen Nederland. Onder de €10,- word er €3,95 in rekening gebracht.

Voor bestelling naar België zijn de verzendkosten €4,95. Boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij binnen 24 uur te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Staat er niks vermeld dan is het product op voorraad. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post-NL en worden als brievenbuspakket verzonden dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie
Op alle producten zit 3 maanden garantie op constructiefouten waarbij de fout niet bij de gebruiker maar de fabrikant ligt. Uitgesloten zijn schades die ontstaan zijn door onjuist gebruik (te zware belasting, verkeerd onderhoud, ondeskundige reparaties). Drupt staat voor een kwalitatief product. Elk item wordt gecontroleerd voordat deze verzonden wordt. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gegaan zijn in de productie dan horen wij dit graag via info@drupt.nl. Wij zorgen voor een passende oplossing.

© 2018 - 2023 Drupt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel